Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Nieuwspoort vernieuwt!

Achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt aan een nieuwe website en een nieuwe huisstijl voor Nieuwspoort. Onze activiteiten vinden steeds vaker online plaats. Daar hebben we onze visuele identiteit op aangepast.

De coronacrisis heeft de online dienstverlening van Nieuwspoort in een stroomversnelling gebracht. Fysieke evenementen veranderden plotseling in online events, zoals webinars en livestreams. Nu de wereld weer wat normaler wordt, organiseren we veel hybride evenementen: een combinatie van een fysiek en online evenement.

Meer onlinemogelijkheden

De versnelde verschuiving naar online vroeg om een nieuwe huisstijl, een nieuw logo dat beter past op online uitingen en een nieuwe website, waarmee we beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en bezoekers. Met één klik kunnen ze nu een online event organiseren. We hebben onze dienstverlening vernieuwd zodat we nog professionelere opnames kunnen maken van debatten en persconferenties en ze rimpelloos live kunnen streamen.

Check hier

Via de nieuwe website kunt u alle uitzendingen vanuit Nieuwspoort terugkijken. Zo hoeft u geen debat, persconferentie of college meer te missen. U kijkt wanneer het u uitkomt.

Een nieuw, iconisch beeldmerk

De sierlijke letter waarmee het Nieuwspoort logo was opgetekend is vervangen door een robuuste letter die online beter leesbaar is. In één adem door hebben we ook het iconische beeldmerk aangepast en mogelijk nog iconischer gemaakt. We wilden het beroemde poortje meer zeggingskracht geven. Hoe dat is gegaan, maakt onderstaand filmpje duidelijk.

 

Verhuizing naar B67

Nieuwspoort blijft de ontmoetingsplek voor Poorters en bezoekers. Per half september kunt u Nieuwspoort ook aan de Bezuidenhoutseweg 67 bezoeken. In het nieuwe onderkomen van de Tweede Kamer openen we eerst een koffiecorner en een sociëteit annex restaurant. Begin volgend jaar verhuizen we in z’n geheel naar B67, zodat ons pand aan de Lange Poten kan worden verbouwd.

Op de begane grond van B67 verrijst een fantastisch zalencomplex met de best denkbare audiovisuele faciliteiten. Ook de horeca en sociëteit krijgen een nieuwe look and feel, waarmee we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Ook de wekelijkse persconferentie van de minister-president zal met ingang van 2022 in het vernieuwde Nieuwspoort plaatsvinden.

B67 zal zo’n zes jaar ons thuis zijn. In B67 kunnen we onze zalen snel ombouwen tot een studio. Tientallen bezoekers kunnen het event fysiek bijwonen en duizenden mensen kunnen er op afstand via een betaalmodule live van genieten. Of u nu een presentatie, debat, rondetafelgesprek of forumdiscussie wilt organiseren met of zonder interactie, bij het vernieuwde Nieuwspoort bent u aan het juiste adres; tot begin volgend jaar aan de Lange Poten en daarna in B67.