Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Wat maakt de Vriendschap zo bijzonder?

De Vrienden van Nieuwspoort nemen een bijzondere positie in. Enerzijds versterken ze de maatschappelijke en financiële basis van ons centrum, anderzijds genieten ze exclusieve voordelen.

Vriendendiner met prominente gasten

De Vrienden van Nieuwspoort genieten jaarlijks van speciale evenementen op hoog niveau. De bekendste is misschien wel het Vriendendiner in de Ridderzaal, waaraan ook de premier, verschillende kabinetsleden en toonaangevende internationale politici en staatsleden deelnemen. Zo hebben we prominenten als José Manuel Barroso, Angela Merkel en Hamid Karzai mogen verwelkomen.

Een ander bijzonder event is de jaarlijkse Vriendenlunch, een inspirerende netwerkgelegenheid met gelijkgestemden. Alle Vrienden krijgen daarnaast het Poorterschap gratis aangeboden. Een Poorter heeft toegang tot de besloten sociëteit van Nieuwspoort en kan deelnemen aan alle activiteiten.

Voorrang bij zaalhuur

Vrienden van Nieuwspoort hebben verder voorrang wanneer ze de zalen van Nieuwspoort willen gebruiken als exclusieve evenementenlocatie voor hun bedrijf of organisatie. Elke zaal is apart te huren, maar het is ook mogelijk om zalen te combineren tot een capaciteit van 800 bezoekers.

Vriendschap voor het leven

Wanneer een Vriend zijn functie als lid van een raad van bestuur of een directie neerlegt, kan hij of zij ervoor kiezen om op persoonlijke titel Vriend van Nieuwspoort te blijven en het Poorterschap te behouden. Zo ontstaan Vriendschappen voor het leven.

Meer weten?

Overweegt u Vriend te worden van Nieuwspoort? Of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar het Comité Vrienden: vrienden@nieuwspoort.nl

NN-oud-6