restaurant header1
Lunch of diner in Nieuwspoort?
Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden!
restaurant header2
Sfeervol restaurant
Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Dagschotel
Gehaktbal - stamppot rauwe andijvie - jus
Dinsdag

Restaurant

Naast de besloten sociëteit hebben wij een sfeervol restaurant waar ook de organisaties en bezoekers van debatten, lezingen, boekpresentaties en persconferenties terecht kunnen voor onze uitgebreide menukaart. 

Uw bijeenkomst in Nieuwspoort kan perfect beginnen of afgesloten worden met een bezoek aan ons restaurant. 

Lunch
De broodspecialiteiten van Perscentrum Nieuwspoort worden gebakken door onze huisbakker, uitsluitend met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze desembroden. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende salades, eiergerechten, soep of een warme maaltijd.

Diner
U kunt bij ons a la carte dineren, neemt u daarvoor vooral een kijkje op onze dinerkaart. Ook serveren wij dagelijks een voedzame dagschotel tegen een aantrekkelijke prijs. Op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen dat de Tweede Kamer plenair vergadert, bieden wij ook een tweede dagschotel. Vraag onze medewerkers naar deze schotel!

Sinds kort biedt Nieuwspoort daarnaast ook plate service aan. Hierbij heeft u geen losse bijgerechten, maar alles op 1 bord. Vraag onze medewerkers naar deze schotel! 

Nieuwspoort is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. Lunch wordt geserveerd van 12:00 uur t/m 17:00 uur. Diner wordt geserveerd van 18:00 uur t/m 21:00 uur. 

*Tijdens de weken dat de Tweede Kamer met reces is serveren wij – omdat het dan ook bij ons een stuk rustiger is – geen dagschotels en geen plate service.

Deze pagina delen: