restaurant header1
Lunch of diner in Nieuwspoort?
Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden!
restaurant header2
Sfeervol restaurant
Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Dag Special

Tijdens de weken dat de Tweede Kamer met reces is serveren wij – omdat het dan ook bij ons een stuk rustiger is – geen Dag Specials. 

Restaurant

Naast de besloten sociëteit hebben wij een sfeervol restaurant waar ook de organisaties en bezoekers van debatten, lezingen, boekpresentaties en persconferenties terecht kunnen voor onze uitgebreide menukaart. 

Uw bijeenkomst in Nieuwspoort kan perfect beginnen of afgesloten worden met een bezoek aan ons restaurant. 

Lunch
De broodspecialiteiten van Perscentrum Nieuwspoort worden gebakken door onze huisbakker, uitsluitend met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze landbroden. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende salades, eiergerechten, soep of een warme maaltijd.

Diner
U kunt bij ons a la carte dineren, neemt u daarvoor vooral een kijkje op onze dinerkaart. Ook serveren wij dagelijks een voedzame dag special tegen een aantrekkelijke prijs. Op de dinsdagen, woensdagen en donderdagen dat de Tweede Kamer plenair vergadert, bieden wij ook een vis special. Vraag onze medewerkers naar deze schotel!

Nieuwspoort is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. Lunch wordt geserveerd van 12:00 uur t/m 17:00 uur. Diner wordt geserveerd van 18:00 uur t/m 21:00 uur. 

*Tijdens de weken dat de Tweede Kamer met reces is serveren wij – omdat het dan ook bij ons een stuk rustiger is – geen Dag Specials. 

Deze pagina delen: