Skip to content
Close

Zalen & Events

Waarvoor kunt u bij Nieuwspoort terecht?

Events en Online events
Persconferenties
Debatten
Zaalverhuur

Snel en goed geregeld

Zoekt u een eventlocatie met allure in hartje Den Haag, zelfs ín het gebouw van de Tweede Kamer? En wilt u een netwerkbijeenkomst, vergadering, training, diner, debat, persconferentie of congres organiseren? Nieuwspoort is een ontmoetingsplek voor kleine en grote groepen, zowel online als offline, met geavanceerde faciliteiten in een prettige, veilige omgeving. Kijk vooral even naar ons diverse aanbod. Heeft u specifieke vragen of wensen? Laat het ons weten!

Persconferentie

Nieuwspoort is bij velen misschien wel het meest bekend om de wekelijkse persconferentie van de minister-president. Maar wist u dat ook u op deze wijze uw nieuws met Nederland of met de rest van de wereld kunt delen? Als Nieuwspoort zorgen wij voor een optimaal bereik.

Livestream
Opnamemogelijkheden
Flexibel in te richten naar uw wensen
commissie democratie en debat
Provincie Zaal

Zaal huren

Legio redenen om een zaal te huren en legio redenen om dat bij Nieuwspoort te doen. Van persconferentie tot debat en van vergadering tot netwerkborrel: wij hebben alles in huis om uw event tot een onvergetelijke ervaring te maken. Wilt u het juist simpel houden? Ook dat is mogelijk.

Voor 2 tot 400 personen
Cateringmogelijkheden van ontbijt tot diner
Audiovisuele ondersteuning en streaming
Flexibel in te richten naar uw wensen
20200928-MCH-0080

Evenement

We hebben ons online aanbod flink uitgebreid, zodat online contact en debat met uw doelgroep als vanzelfsprekend verloopt. Een slimme combinatie met bijvoorbeeld een expertpanel op locatie is al net zo eenvoudig te maken. Volledig online of hybride: bij Nieuwspoort sluiten we naadloos aan op uw behoeften.

Livestream of een opname
Flexibel in te richten naar uw wensen
Redactieteam, regieteam en moderator
DSC_0036

Debat

Nieuwspoort is een openbaar debatcentrum waar iedereen welkom is. Wekelijks zijn er debatten over allerlei onderwerpen, van diversiteit en inclusie tot duurzame landbouw en van cultuur tot mobiliteit. Ook u kunt een debat bij ons organiseren.

Livestream en opname maken
Flexibel in te richten naar uw wensen
Redactieteam, regieteam en moderator
menukaart-header

Catering mogelijkheden

Mag het de gasten van uw evenement of persconferentie aan niets ontbreken? Ons team staat voor u klaar. Wij weten hoe we uw gasten na afloop met een tevreden gevoel weer naar huis kunnen laten gaan.

Heeft u een specifieke wens?

Neem contact met ons op en we regelen het! 

Marc Bijlstra

Marc Bijlstra

070 346 94 40
reserveringen@nieuwspoort.nl
Te bereiken: 9.00 – 17.00 uur