societeit header1
De sociëteit van Nieuwspoort
De informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten.
societeit header2
De sociëteit van Nieuwspoort
In het hart van de politieke macht komen alle spelers van het politieke spel samen.
societeit header3
De sociëteit van Nieuwspoort
De sociëteit van Nieuwspoort is de informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten.
Dagschotel

Tijdens de weken dat de Tweede Kamer met reces is serveren wij – omdat het dan ook bij ons een stuk rustiger is – geen dagschotels.

Sociëteit

De sociëteit van Nieuwspoort is de informele en exclusieve ontmoetingsplek voor journalisten, politici, voorlichters en lobbyisten. In het hart van de politieke macht komen alle spelers van het politieke spel samen.

Er is nog steeds duidelijk behoefte elkaar informeel te kunnen ontmoeten, vrijuit te kunnen praten, zonder op de gevoelige plaat te worden gezet. Om die reden heeft Nieuwspoort een besloten sociëteit waar de Nieuwspoortcode geldt en waar alleen Poorters toegang hebben.

In hun eigen ‘huiskamer’ drinken de leden van Nieuwspoort een biertje aan de bar, dineren of lunchen voor of na een Kamerdebat en ontmoeten er hun gasten. Hier worden vertrouwelijk en informeel nieuwtjes uitgewisseld volgens de Nieuwspoortcode: wat besproken wordt kan worden gebruikt in krant of voor radio en televisie maar de bron blijft onbekend, net als de plaats waar het nieuws vandaan kwam. Het spreekt voor zich dat de ambiance stijlvol, de sfeer gemoedelijk en het eten goed is.

Nieuwspoort is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. Lunch wordt geserveerd van 12.00 uur t/m 17.00 uur. Diner wordt geserveerd van 18.00 uur t/m 21.00 uur (tussen 17.00 uur en 18.00 uur op aanvraag).

Deze pagina delen: