Skip to content
Close

Aan­vraag­for­mu­lier Poorter­schap

We hopen u te verwelkomen als nieuw lid van ons perscentrum. Vul het onderstaande aanvraagformulier in en u verneemt snel of de aanvraag is goedgekeurd.

Het aanvraagformulier op deze pagina is om het lidmaatschap van Nieuwspoort aan te vragen. Het lidmaatschap, ofwel Poorterschap, is persoonsgebonden. Als Poorter bent u zelf (financieel) verantwoordelijk voor de verplichtingen verbonden aan het lidmaatschap. Het formulier voor de automatische incasso vindt u hier.

  Velden met een * zijn verplicht

  Werkgever

  Factuurgegevens

  Algemeen

  Poorter A
  Personen die voor het grootste deel van hun werktijd het beroep van journalist uitoefenen of grotendeels als journalist werkzaam waren in de journalistiek.

  Poorter B
  - Personen die voor het grootste deel van hun werktijd het beroep van voorlichter, communicatie-, public relations- of public affairs deskundige uitoefenen of hebben uitgeoefend.
  - Personen werkzaam als bestuurders, voorzitters en directeuren binnen het openbaar bestuur, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven of deze werkzaamheden grotendeels hebben uitgeoefend.
  - Personen met een andere functie, ter beoordeling van het bestuur.

  Poorter C
  Personen die voor het grootste deel van hun werktijd het beroep van politicus uitoefenen of grotendeels als politicus werkzaam waren in de politiek.