Skip to content
Close

Restaurant

Op twee locaties in Den Haag bevindt zich een restaurant van Nieuwspoort: locatie Tweede Kamer (B67) en locatie Lange Poten. Beide locaties hebben een eigen menukaart. Kies een locatie en bekijk het menu hieronder. We zien u graag in een van onze restaurants!

Locatie Lange Poten 10

Op locatie Lange Poten kunt u terecht voor een uitgebreid diner of een smakelijke lunch. Daarnaast verzorgen wij borrels en de complete catering van uw evenement. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kop koffie.

Van harte welkom in

ons restaurant

Ons restaurant is alleen toegankelijk voor Poorters en deelnemers aan een debat of event.
Diner en lunch à la carte of buiten de kaart om.
Naar wens vegetarisch en/of glutenvrij.
_JL13157
Take away voor Poorters

Geen tijd om ons restaurant te bezoeken? In overleg kunnen Poorters gebruikmaken van onze takeaway­service. Werp hiervoor een blik op onze gevarieerde kaart.

Advies_ reserveer tijdig uw tafel
Advies: reserveer tijdig uw tafel

Vanwege de soms onverwachte drukke inloop adviseren wij u om op tijd uw tafel te reserveren.

JL103752
Ontdek onze cateringservice

Onze catering is de kers op de taart van uw event of persconferentie. We bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke ervaring.

Over ons restaurant

Tot de definitieve verhuizing naar B67 kunnen Poorters vanaf september terecht op twee locaties. Nieuwspoort heeft dan een restaurant en sociëteit aan de Lange Poten én in het nieuwe Tweede Kamergebouw aan het Bezuidenhout. In beide sociëteiten is de Nieuwspoortcode van kracht.

De keukens van onze locaties zijn geopend tussen 12:00 en 14:00 uur voor de lunch en van 17:00 tot 21:00 uur voor het diner. De sluitingstijd is 22.00 uur.

De menukaart van Nieuwspoort biedt voor ieder wat wils: of u nu vier avonden in de week een gezonde, snelle maaltijd voor uzelf wilt gebruiken of de tijd neemt om in gezelschap van een uitgebreid diner te genieten. Het kan allemaal.

Heeft u een voorkeur voor vegetarisch, glutenvrij of heeft u andere dieetwensen of allergieën? Buiten de kaart om kan er altijd iets voor u geregeld worden.

Fotogalerij