Close
Skip to content
Terug naar vorige pagina

Uitzendingen ‘Dit is de Dag’ vanuit Nieuwspoort

In EO’s Dit is de Dag gaan vanaf 1 maart kiezers zelf dagelijks in gesprek met politieke kopstukken, onder leiding van Tijs van den Brink in Nieuwspoort.

Van Sigrid Kaag (D66) tot Mark Rutte (VVD) en Wopke Hoekstra (CDA). Voorafgaand aan de uitzending kan jij, de luisteraar, vragen insturen. Misschien wil je weten of je als starter ooit nog een huis kunt kopen, of bijvoorbeeld hoe een lijsttrekker tegen de vliegtaks aankijkt.

Wie een vraag instuurt, maakt kans op een ticket voor de online publieke tribune bij Dit is de Dag – en dus kans om de vraag zelf live te stellen aan de politicus in kwestie. Heb jij een vraag voor Kaag, Rutte, Hoekstra, Azarkan, Eerdmans of een andere lijsttrekker? Klik hier.

Kijk en luister elke werkdag vanaf 1 maart om 18.30 uur live mee via NPO Radio 1. 

Daarnaast wordt de campagne dagelijks ontspint door Tijs van den Brink en zijn spindocters Julia Wouters (PvdA) en Jack de Vries (CDA). Je kunt live met hun gesprek meekijken vanaf 19.00 uur vanuit Nieuwspoort op het NPO Radio 1 Youtube-kanaal en je vindt hun analyse iedere werkdag in jouw favoriete podcastapp onder de titel De Spindoctors.

Datum

maandag - woensdag 1 - 17 maart 2021
Gearchiveerd

Tijd

18:30 - 19:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement
Meer Lezen