Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Nieuwspoort Plant the Future diner

– Reservering gesloten, de avond is volgeboekt – De Transitiecoalitie Voedsel organiseert samen met Nieuwspoort het eerste Nieuwspoort Plant the Future diner. Voortaan een jaarlijks gezond en duurzaam diner tijdens de Dutch Food Week.

Jonathan Karpathios, chef en mede-eigenaar van The Farm Kitchen in Hoofddorp, zal samen met de keukenbrigade van Nieuwspoort een Plantpowered driegangendiner bereiden. Natuurlijk met een interessant programma en een gerenommeerde keynote speaker. Dus noteer dat je je tafelreservering regelt. 

Tijdens het Plant The Future diner proef en beleef je hoe we met elkaar naar een toekomstbestendig voedselpatroon kunnen waarin plantaardig het nieuwe normaal is. Dat betekent meer seizoensgebonden en duurzaam geproduceerde plantaardige eiwitten en minder vlees, vis en zuivel. Dat is waar Transitiecoalitie Voedsel zich al sinds 2017 voor inzet.

Wat staat er op het menu?
Een heerlijk plantpowered driegangendiner en gesprekken met de politiek en het bedrijfsleven. ‘Samen de wereld gezond eten’ staat hierin centraal.

Schuif je aan?
In samenwerking met Nieuwspoort en chef Jonathan Karpathios nodigen we jou en je organisatie van harte uit om een tafel te reserveren. Het Plant The Future diner vindt plaats in Nieuwspoort op donderdag 14 oktober vanaf 18.30 uur op de Lange Poten 10 in Den Haag. Dit is tijdens The Dutch Food Week. Hét Nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan.

Wat kun je verwachten?
Speciaal voor deze avond bereidt de innovatieve en plantbased chef Jonathan Karpathios een heerlijk driegangendiner. Uitgevoerd door de keukenbrigade van Nieuwspoort en The Farm Kitchen, waar Jonathan mede-eigenaar van is. Met The Farm Kitchen is het Jonathan zijn missie om de aarde groen te eten en bij te dragen aan een (h)eerlijk voedselsysteem. Uiteraard kun je op een inhoudelijk en interessant programma rekenen met o.a. een gerenommeerde keynote speaker.

– Reservering gesloten –
De menuprijs voor deze gezonde, duurzame en interessante avond is € 49,50 p.p. inclusief speciaal geselecteerde wijnen.
Let op: Voorwaarde voor toegang is dat u (en uw gasten) via de CoronaCheck-app bij de ingang van Nieuwspoort die avond kunt laten zien dat u volledig gevaccineerd bent, of: een herstelbewijs hebt van minder dan 6 maanden geleden, of: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang (uiterlijk 2 uur voor aanvang).
Een tafelreservering is voor 6 of 8 personen op 14 oktober in Nieuwspoort en meld uiteraard uw tafelgasten ook dat toegang slechts mogelijk is via de CoronaCheck-app!

Meer weten t.a.v. de inhoud, achtergrond of het werk van Transitiecoalitie Voedsel? Neem contact op met Natascha Kooiman (kwartiermaker Transitiecoalitie Voedsel) tel 06 54366200, email natascha@transitiecoalitievoedsel.nl

Meer weten over Dutch Food Week
Neem contact op met Bert van Wanrooij
Tel 06 53673421, email bvanwanrooij@dutchfoodweek.nl

Meer weten over The Farm Kitchen?
Neem contact op met Jonathan Karpathios
email info@thefarmkitchen.nl

Plant the futere diner nieuw afbeelding vorkmes

Datum

donderdag 14 oktober 2021
Gearchiveerd

Tijd

18:30 - 20:30
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement

Organisator

Nieuwspoort
Telefoon
+31 70 346 94 40
Website
https://www.nieuwspoort.nl/