Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Het digitale Achterhoeks Lentediner

Nog voordat het Binnenhof aan haar verbouwing begint, bouwt 8RHK ambassadeurs voor het eerst in de geschiedenis Perscentrum Nieuwspoort om tot kookstudio.

Deze culinaire ontmoeting tussen Kamerleden en Achterhoekers uit bedrijfsleven, maatschappelijk middenveld en verschillende overheden zult u ervaren als de ideale mix tussen Politiek24 en 24Kitchen. Onder de noemer ‘Recepten voor nieuwe samenwerking’ kunnen de deelnemers tijdens deze digitale editie thuis meepraten, mee eten en mee experimenteren!

Onder leiding van Achterhoekse chefkok Nel Schellekens, zij staat bekend om haar van Kop tot Kont filosofie, en de voorzitter van 8RHK ambassadeurs, worden de deelnemers meegenomen in de culinaire, ondernemende en innoverende delen die de Achterhoek te bieden heeft.

Recepten voor nieuwe samenwerking
Al jaren laten we vanuit de Achterhoek zien dat innovatie niet per se grootstedelijk is, maar ook hier, juist hier hand in hand gaat met verduurzaming en brede welvaart. In de Achterhoek bieden we ruimte om te leren en te experimenteren. Van onze vooruitstrevende kringlooplandbouw tot de regionalisering van de zorg via Achterhoek Gezond. En van grensoverschrijdende samenwerking in het onderwijs tot onze innovatieve maakindustrie zoals de 3D Metalprint valley.

Deze bijeenkomst is voor genodigden. Voor meer informatie kunt u terecht bij Joram van Donk via j.vandonk@8rhk.nl

Praktische informatie 
Datum: woensdag 19 mei 2021
Tijd: 18:00 – 20:00 uur
Locatie: Online 

Datum

woensdag 19 mei 2021
Gearchiveerd

Tijd

18:00 - 20:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Meer Lezen