Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Handelsmissie en Congres InterExpo

Op 8 en 9 december 2021 vanuit Nieuwspoort een handelsmissie en congres met als thema: 10 jaar na de ontmanteling van de Nederlandse Antillen.

InterExpo organiseert al 31 jaar handelsmissies, waarbij vertegenwoordigers van de overheden en bedrijfsleven van de delen van het Koninkrijk in het Caribisch gebied hun collega’s uit Nederland treffen om onder anderen over investeringen op de eilanden van gedachten te wisselen en de kansen te benutten. Deze keer organiseert InterExpo deze handelsmissie en dit congres op 8 en 9 december 2021 in Nieuwspoort.

Tijdens deze handelsmissie wordt er dus ook een congres georganiseerd voor de deelnemers om stil te staan bij de staatkundige realiteit van 10 jaar na de ontmanteling van de Nederlandse Antillen. Zo goed als alle fracties van politieke partijen op de verschillende eilanden hebben hun deelname reeds bevestigd, hetgeen ook geldt voor vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven zoals uit het advocatuur, de financiële sector en enkele andere sectoren.

Tijdens het congres zal de heer Jeroen Recourt optreden als dagvoorzitter. Er zullen 20 gastsprekers zijn en 14 panelleden voor de 2 debatten die gepland staan. Via deze link vindt u een overzicht van de bijeenkomst, sprekers, de dagindeling en wat u als deelnemer kunt verwachten.

Voor meer informatie kunt u telefonisch of via de e-mail contact opnemen met de heer Peter Oerlemans van InterExpo, www.interexpo.biz.
E: peter@interExpo.biz
T: 005999 – 6961455

Datum

woensdag - donderdag 8 - 9 december 2021
Gearchiveerd

Tijd

08:00 - 17:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/