Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Financiële Poort – De bijdrage van banken aan NL 2025

Financiële Poort – De bijdrage van banken aan het Nederland van 2025

Op woensdag 13 oktober organiseert de Nederlandse Vereniging van Banken – met Rabobank als medeorganisator van deze editie – de Financiële Poort. Dit jaar is het thema: De bijdrage van banken aan het Nederland van 2025. De bijeenkomst is online. 

Een bijdrage leveren aan belangrijke maatschappelijke opgaven
Tijdens de Financiële Poort gaan sprekers uit de politiek, wetenschap en de bankensector met elkaar in discussie over de waarde van het bankwezen voor de Nederlandse samenleving. Het kabinet gaat de komende vier jaar aan de slag met grote maatschappelijke en economische vraagstukken om Nederland sterk en duurzaam uit de coronacrisis te laten komen. Voor banken staat voorop dat zij een bijdrage willen leveren aan de belangrijke maatschappelijke opgaven van Nederland. 

Sprekers
Sprekers die op 13 oktober aanschuiven zijn onder andere: Wiebe Draijer (CEO Rabobank), Bart Snels (Tweede Kamerlid, Groenlinks), Inge van Dijk (Tweede Kamerlid, CDA), Eugenie Krijnsen (Industrie Leader Financial Sector, PwC Netherlands), Kees Klomp (Lector Betekenis economie) en Hans Stegeman (Econoom, opiniemaker en Chief investment Strategist, Triodos).

De bijeenkomst zal worden afgetrapt en afgesloten door de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, Medy van der Laan.

Volg de livestream via deze link.

Datum

woensdag 13 oktober 2021
Gearchiveerd

Tijd

08:00 - 18:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement