Close
Skip to content
Terug naar vorige pagina

Financiële verkiezingsdebatten 2 maart en 11 maart 2021

Nederland mag op 17 maart zijn stem laten horen. Een stem die belangrijker is dan ooit omdat een nieuwe regering straks bepaalt welke stappen Nederland moet zetten om op een sterke, solidaire en duurzame manier uit de crisis te komen.

Vanuit Nieuwspoort werd er in twee bijeenkomsten onder leiding van moderator Anouschka Laheij corona-proof vooruit geblikt op dit nieuwe politieke tijdperk met o.a. Henk Nijboer (PvdA), Mahir Alkaya (SP), Aukje de Vries (VVD), Laura Vissenberg (GroenLinks), Joost Sneller (D66), Pieter Grinwis (ChristenUnie) en Evert-Jan Slootweg (CDA).

Hoe zien politieke partijen een duurzaam herstel voor zich? En welke rol kan en wil de financiële sector hierbij spelen? De organisatie ging hierover graag samen met u het gesprek aan!

Op 2 maart tijdens het eerste verkiezingsdebat werd er stil gestaan bij het thema ‘Veerkrachtig uit de crisis’. Op 11 maart stond ‘Duurzaamheid en de rol van de financiële sector’ centraal. De Kamerleden namen verspreid deel aan de debatten. Beide interactieve debatten waren van 11:00-12:30 en zijn volledig online terug te kijken.

Kijk hier het debat terug van 2 maart 2021. En kijk hier het debat terug van 11 maart 2021.

Georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Banken, NVP, Adfiz, Verbond van Verzekeraars en DUFAS.

Datum

dinsdag - donderdag 2 - 11 maart 2021
Gearchiveerd

Tijd

11:00 - 12:30
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement
Meer Lezen