Close
Skip to content
Terug naar vorige pagina

Emma’s Motie van Vertrouwen – De Vooravond in Nieuwspoort

Emma Wortelboer spreekt in aanloop naar de verkiezingen lijsttrekkers op het Binnenhof, een paar keer in Nieuwspoort.

Emma kijkt hoe het ervoor staat met het vertrouwen in de politiek in ‘Emma’s Motie van Vertrouwen’, een item in het tv programma De Vooravond.

Emma’s Motie van Vertrouwen #1 met Henk Krol (LHK) | vanuit Nieuwspoort, waarin de persvoorlichter even moet ingrijpen.

Emma’s Motie van Vertrouwen #2 met Thierry Baudet (FvD) | vanuit Nieuwspoort, Baudet vertrouwt onze koffiemachine niet en loopt even later weg bij het ‘walgelijk irritante NPO-achtig interview’!

Emma’s Motie van Vertrouwen #3 met Joost Eerdmans (JA21) | vanuit Nieuwspoort, met een klein detail over hem zelf: dat hij DJ is in Nieuwspoort en dan ‘t dak er af gaat. 

Emma’s Motie van Vertrouwen #4 met Esther Ouwehand (PvdD) | vanuit Nieuwspoort, heeft ze een olifantenhuid of een olifantengeheugen en wat heeft ze tegen Klaver?

Emma’s Motie van Vertrouwen #5 met Femke Merel van Kooten (Splinter) | vanuit Nieuwspoort. Femke Merel zou misschien wel, als ze het voor het zeggen heeft, livestreamen vanuit het Catshuis!

Emma’s Motie van Vertrouwen #6 met Laurens Dassen (Volt) | vanuit Nieuwspoort. Met de focus op Europa zou Laurens wel graag Frans of Italiaans willen leren.

Datum

vrijdag - woensdag 5 - 17 maart 2021
Gearchiveerd

Tijd

00:00 - 00:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement
Meer Lezen