Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

De impact economie en de rol van sociale ondernemingen

Social Enterprise NL organiseert op 20 juni in Nieuwspoort de bijeenkomst ‘De impact economie en de rol van sociale ondernemingen’. Kamerleden en sociale ondernemingen gaan met elkaar in gesprek over het belang van sociaal ondernemerschap en hoe obstakels voor deze ondernemers weggenomen kunnen worden. Ben jij erbij?

Het Kabinet heeft de ambitie om een economie te creëren die werkt voor mensen. Een economie waarin werkgevers een duurzame band met hun werknemers aangaan. Samen onderweg naar een ondernemende, innovatieve en eerlijke economie. Om deze eerlijke economie te verwezenlijken, is er een belangrijke rol weggelegd voor ondernemers met een maatschappelijke missie. Wat gaan Tweede Kamerleden doen om sociaal ondernemers en ondernemerschap te steunen, om te komen tot zo’n eerlijke economie?

Op 20 juni organiseert Social Enterprise NL van 15.30-17.00 de bijeenkomst ‘De impact economie en de rol van sociale ondernemingen’ in Nieuwspoort in Den Haag. Kamerleden (oa. Romke de Jong (D66), Stieneke van der Graaf (CU), Daan de Kort (VVD), Christine Teunissen (PvdD) en Suzanne Kröger (GroenLinks) gaan in gesprek met een aantal sociaal ondernemers. De ondernemers vertellen over de impact van hun onderneming en de obstakels waar ze tegenaan lopen. Kamerleden krijgen het podium om over hun visie op ondernemerschap te vertellen en laten aan het einde van de bijenkomst weten wat ze meenemen uit dit gesprek en waar ze voor gaan inzetten in de komende jaren.

Er is beperkt plek in de zaal, je kunt je hier aanmelden. De organisatie houdt je dan verder op de hoogte.

Datum

maandag 20 juni 2022
Gearchiveerd

Tijd

15:30 - 17:00
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Social Enterprise NL

Organisator

Social Enterprise NL