Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

De Grote Uitslagenavond

Op 16 maart heeft de kiezer gesproken en weten we hoe de kaarten op politiek niveau zijn geschud. Tijdens de grote uitslagenavond organiseert Nieuwspoort in samenwerking met IvCB het eerste grote netwerkevent van 2022. Na een lange periode van beperkingen zijn wij daarom verheugd u mede te kunnen delen dat de legendarische rijsttafel terugkeert naar Nieuwspoort tijdens deze bijzondere avond.

Onder leiding van Paul van Liempt (BNR) blikken verschillende panelleden vooruit op de vraagstukken en uitdagingen waar gemeenten de komende jaren mee geconfronteerd gaan worden. Het panel bespreekt thema’s als mobiliteit, wonen en bouw, ondernemerschap, energietransitie en financieringsvraagstukken en uiteraard volgen wij live de exitpolls. In het panel zullen onder andere Pauline Bieringa (directeur Triodos Bank), Hans Biesheuvel (voorman van ONL) en Han ten Broeke (voorzitter BOVAG) met elkaar over deze thema’s in debat gaan.

Vanaf 18.00 uur bent u al van harte welkom voor het Indische buffet en om tussendoor te genieten van een muzikaal intermezzo door Joris van Goudoever op de piano. Het inhoudelijke programma start om 19.30 uur. Om 20.15 uur zal er een pauze zijn en om 20.45 uur zullen wij het programma vervolgen. Het programma is rond 21.30 uur afgelopen, waarna er nog gelegenheid zal zijn om na te praten.

Let op, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze avond.

Praktische informatie: 
Datum: woensdag 16 maart 2022
Programma: 19.30 uur t/m 21.30 uur
Inloop & Buffet: vanaf 18.00 uur
Ticketprijs: €19,50 p.p. regulier en €17,50 voor Poorters inclusief buffet

pianist JORISVANGOUDOEVER PROMO FOTO2
De kaartverkoop van Regulier zaalticket incl. buffet is gestopt!
De kaartverkoop van Poorter zaalticket incl. buffet is gestopt!

Datum

woensdag 16 maart 2022
Gearchiveerd

Tijd

18:00 - 21:30

Kosten

vanaf €17,50
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
IvCB

Organisator

IvCB
Website
https://ivcb.nl/