Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

BelastingPoort BOR/BOF

Op 5 juli organiseert de NOB alsnog de online NOB-BelastingPoort over de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR). Tijdens deze NOB-BelastingPoort gaat dagvoorzitter Frans Sonneveldt (Mazars en Universiteit Leiden) in gesprek met Francis Weyzig (programmaleider belastingen bij het Centraal Planbureau) over dit rapport. Daarna gaan Mascha Hoogeveen (Universiteit Tilburg en Belastingdienst), Rudolf Janssen (Deloitte en Radboud Universiteit Nijmegen), Aad Rozendal (Universiteit van Amsterdam) en Albert Jan Thomassen (directeur van FBNed, de vereniging van familiebedrijven in Nederland) met elkaar in discussie over de vraag of een (BOR)-regeling noodzakelijk is.

De uitzending start om 16.30 uur en is via hier link te volgen. De uitzending is ook op een later moment terug te bekijken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie:
16.30 – 16.35 uur: Opening Frans Sonneveldt (Mazars en Universiteit Leiden )
16.35 – 16.45 uur: Interview Francis Weyzig (programmaleider belastingen bij het Centraal Planbureau)
16.50 – 17.35 uur: Paneldiscussie met: Mascha Hoogeveen (Universiteit Tilburg en Belastingdienst) Rudolf Janssen (Deloitte) Aad Rozendal (Universiteit van Amsterdam) Albert Jan Thomassen (directeur van FBNed, de vereniging van familiebedrijven in Nederland)
17.35 uur: Afsluiting Frans Sonneveldt

 

 

 

 

Datum

dinsdag 5 juli 2022
Gearchiveerd

Tijd

16:30 - 17:30
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement
de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Organisator

de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs