zalen header
Uw bijeenkomst in Nieuwspoort
Dé plek om verhalen te delen: verhalen van vroeger, maar vooral ook van nu.

Zaalverhuur

Zoekt u allure voor uw bijeenkomst? Denk dan eens aan Nieuwspoort: een toplocatie in hartje Den Haag, bij de Tweede Kamer. Het kan net iets extra’s geven aan uw manier van nieuws delen of uw event specialer maken.

U kunt bij ons terecht met een bijeenkomst voor zowel kleine als grote groepen (tot 1.000 personen). Ervaar de persoonlijke aandacht en de uitstekende keuken. Veel belangrijker is dat u met de keuze voor Nieuwspoort uw bijeenkomst die extra touch van exclusiviteit en vertrouwen geeft. Nieuwspoort is dé plek om verhalen te delen: verhalen van vroeger, verhalen van nu.

Door de vele toepassingen qua inrichting, opstellingen en licht kan elke zaal zowel een zeer zakelijke als informele sfeer uitstralen. Nieuwspoort beschikt over vijf zalen die los van elkaar dan wel gekoppeld gebruikt kunnen worden.

Bij binnenkomst in Nieuwspoort vindt u meteen rechts in de gang de Van der Poelzaal I en II. Deze ruimtes zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een persconferentie, een ontbijtsessie of een vergadering. Verderop in de hal vindt u de Wandelganger I & II en de Provinciezaal. Dit zijn de grootste zalen van Nieuwspoort en lenen zich perfect voor zowel een lezing van 200 personen als voor een boekpresentatie, viergangendiner of groot feest.
Organiseert u een grote bijeenkomst met veel genodigden? Dan is het bij ons tevens mogelijk de zalen aan elkaar te koppelen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een zaal reserveren? Dan kunt u contact opnemen met Marc Bijlstra van de afdeling Reserveringen via 070 - 3469440 of reserveringen@nieuwspoort.nl.

Deze pagina delen: