Skip to content
Close

Zalen & Events

Zaal huren

Wilt u een vergadering, lezing, boekpresentatie, viergangendiner of een groot feestelijk event organiseren? Bij ons kiest u altijd een ruimte die precies past bij de aard en omvang van uw evenement. De zalen zijn elk apart te huren, maar er zijn ook combinaties mogelijk.
Terug naar vorige pagina

Zalen

De verschillende ruimtes hebben alle de allure die bij Nieuwspoort past, terwijl u de inrichting ervan natuurlijk altijd kunt laten aansluiten op het specifieke karakter van uw event. Zo hebben de zalen Wandelganger I en II beide uitzicht op de Statenpassage van de Tweede Kamer. De ruimtes zijn afzonderlijk van elkaar of gecombineerd geschikt voor elke denkbare bijeenkomst van 2 tot 250 personen. De Provinciezaal kan, dankzij de sfeervolle uitstraling, goed dienen als ontvangstruimte of voor een borrel of diner, voor 2 tot 100 personen. De Van der Poel-zalen I en II hebben uitzicht op de Lange Poten en zijn onze compactere zalen: van 2 tot 60 personen.

Combineren

De twee Van der Poel-zalen zijn eenvoudig met elkaar te combineren. Onze meest bijzondere combinatie zit in de combinatie van beide Wandelgangers en de Provinciezaal: de capaciteit loopt dan op tot 400 personen. U kunt al uw gasten hier met een gerust hart uitnodigen voor een borrel of gezellig diner. Ons team verzorgt dit graag voor u.

Hoogwaardige audiovisuele faciliteiten en catering

Al onze zalen kunnen ook als studio worden gebruikt voor uw online bijeenkomst. We beschikken over hoogwaardige audiovisuele faciliteiten, van het maken van opnames onder leiding van een regisseur en professionele (sfeer)verlichting tot de mogelijkheid van een livestream, geluidsversterking en projectie. Met deze opties hoeft niemand iets van uw nieuws of bijeenkomst te missen. Na afloop ontvangt u een downloadbaar bestand met de opname. Ons ervaren team is erg flexibel; u hoeft het alleen nog maar te vragen. Heeft u speciale wensen op het gebied van techniek? Wij realiseren deze graag!

Uiteraard helpt ons team u met alle plezier bij het creëren van een onvergetelijke ervaring. Het gaat uw gasten aan niets ontbreken. We hebben een uitgebreide catering, van ontbijt tot borrel of diner. Met passie voor smaak, eerlijke ingrediënten en mooie gerechten proberen we aan al uw wensen te voldoen. Komt u er niet uit en wilt u zich liever ter plaatse laten inspireren? U bent van harte welkom om te komen kijken en samen met ons de opties door te nemen.

Specificaties

  • AV-aansluitingen
  • AV-faciliteiten
  • Professionele (sfeer)verlichting
  • Geluidversterking
  • Projectieapparatuur
  • Livestream mogelijk
  • Redactieteam, regieteam en moderator
  • Opname is mogelijk

Heeft u een vraag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!

Marc Bijlstra

Marc Bijlstra

070 346 94 40
reserveringen@nieuwspoort.nl
Te bereiken: 9.00 – 17.00 uur