Skip to content
Close
Terug naar vorige pagina

Nieuwspoort Foundation

De Nieuwspoort Foundation wil Poorters (en potentiële leden) van Nieuwspoort samenbrengen. Vanuit de aanwezige kennis en ons gedeelde netwerk wil de foundation investeren in de maatschappij.

Nieuwspoort Foundation sluit met haar activiteiten aan op het doel en de missie van Nieuwspoort. De Foundation organiseert voor en met behulp van Poorters activiteiten, debatten en bijeenkomsten en koppelt dit aan ondersteuning voor groepen of organisaties in de samenleving die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het versterken van het onderlinge netwerk van de leden van Nieuwspoort is een logisch gevolg.

Uiteraard doet de foundation dit niet alleen. Om deze activiteiten tot een succes te maken is alle hulp welkom. We staan daarom open voor nieuwe, creatieve ideeën van Poorters. Samen maken we de positieve impact van ons netwerk zo groot mogelijk!

Wilt u uw Haagse netwerk uitbreiden en iets doen voor de samenleving?

Meld u aan voor de Nieuwspoort Foundation. Voor u het weet werkt u samen met andere Poorters aan de organisatie van een diner voor Haagse dak- en thuislozen of staat u samen voor de klas om leerlingen uitleg te geven over wat u doet en waarom democratie voor Nederland belangrijk is.

foundation-header2

Samenstelling

  • Maarten van Hasselt (vicevoorzitter)
  • Renate Elling (secretaris)
  • Svea Dalen
  • Robin Bleichrodt
  • Jarid van de Steeg

Contact

E: foundation@nieuwspoort.nl
W: www.hartvannieuwspoort.nl