Winnaar Inktspotprijs 2020

Len Munnik 2020 juni 05 Normaal
Inkspotprijswinnaar: Len Munnik met Alles wordt weer normaal
Gepubliceerd op: 22 september 2020

De winnaar van de Inktspotprijs 2020 is Len Munnik met de tekening Alles wordt weer normaal. De winnaar van de beste politieke tekening van het parlementaire jaar werd dit jaar voor de 28ste keer uitgereikt op dinsdag 22 september 2020 in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. U kunt de live uitzending terugkijken via deze link.

In een bijzondere uitzending, op 22 september om 16.00 uur, gepresenteerd door schrijver en cabaretier Marcel Verreck, met medewerking van de juryleden Sander Donkers, Eveline van Rijswijk en Owen Schumacher, konden de juryleden elk iets vertellen over de vijf prenten van de shortlist waarna voorzitter Saskia de Bodt de prijswinnaar bekend maakte. 

De jury van de Inktspotprijs 2020, bestaande uit: Saskia de Bodt, emeritus hoogleraar illustratie aan de UvA (voorzitter); Owen Schumacher, schrijver, acteur en fotograaf; Eveline van Rijswijk, programma- en theatermaker en politiek historicus; Marcel Verreck, cabaretier en columnist; en Sander Donkers, journalist en schrijver.

 

Gerelateerde pagina's

Deze pagina delen: