Nieuwspoort Haringparty

Nijboer
Links: Maryse Ducheine (lid RvT) | rechts: Henk Nijboer (Kamerlid PvdA)
Gepubliceerd op: 14 juni 2017

Ondanks zijn extra drukke werkzaamheden als voorzitter van de Parlementaire Ondervragingscommissie Fiscale Constructies had Henk Nijboer even tijd vrijgemaakt om gisteravond de eerste nieuwe haring van 2017 te happen in Nieuwspoort.

Nijboer is, samen met Renske Leijten, Chris van Dam, Eppo Bruins, Tom van der Lee en Jan Paternotte, vorige week begonnen aan de onthulling van de fiscale constructies die in en via Nederland werden opgezet. Als op vrijdag 16 juni de openbare verhoren worden afgerond, zijn er in totaal 27 getuigen/deskundigen voor de commissie verschenen. Zij waren verplicht te komen en stonden tijdens hun verhoor onder ede. De onthulling van de kwaliteit van de nieuwe haring was daarbij vergeleken een peulenschil en een prettige onderbreking van twee intensieve verhoorweken!

Henk Nijboer is sinds 20 september 2012 lid van de Tweede Kamer namens de PvdA. Hij is woordvoerder financiën en was voordat hij lid werd van de Tweede Kamer in de periode 2003-2007 lid van de Provinciale Staten van Groningen.

Deze pagina delen: