Close
Skip to content
Terug naar vorige pagina

Futur Ontmoet: Abigail Norville

Donderdag 8 april is je kans om kennis te maken met Abigail Norville, plaatsvervangend secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). FUTUR organiseert dit digitale event samen met Haagsch College vanuit Nieuwspoort.

Er wordt gesproken over het carrièrepad van Abigail en haar visie op de jonge ambtenaar. Wat zijn nou de verschillen tussen werken bij een kleine en grote gemeente, en bij de Rijksoverheid? Hoe heeft Abigail zich ontwikkeld van jonge ambtenaar tot ambtenaar op topniveau werkende voor de Algemene Bestuursdienst (ABD)? Wat is haar visie op goed ambtenaarschap in een tijd waarin de overheid verandert? En hoe zorgen we voor genoeg diversiteit en inclusie, óok aan de ambtelijke top?

Aanmelden:
Benieuwd geworden? Kijk mee of stel zelf een vraag aan Abigail. Schrijf je snel in via het evenement op www.futur.nl. Deelname is gratis. In een collegetour-setting stelt BNR Nieuwsradio presentator Thomas van Zijl de vragen. Het evenement wordt digital uitgezonden vanuit Nieuwspoort via het FUTUR Live! platform (www.futurlive.nl).

Abigail Norville is sinds oktober 2019 werkzaam bij het ministerie van VWS. Daarvoor heeft zij gewerkt als directeur Human Resource bij de gemeente Rotterdam en als directeur Bedrijf bij de gemeente Vlaardingen.

FUTUR is hét landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij overheidsorganisaties in Nederland. FUTUR brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact voor netwerkvorming, uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën. 

Datum

donderdag 8 april 2021
Gearchiveerd

Tijd

17:30 - 18:30
Nieuwspoort

Locatie

Nieuwspoort
Lange Poten 10, Den Haag
Website
https://www.nieuwspoort.nl/
Soort evenement
Meer Lezen