retailpoort
Congres over de detailhandel.
Deelnemers aan Retailpoort zijn winkeliers, brancheorganisaties, politici en anderen.
retail poort logo

Retailpoort

Retailpoort is het jaarlijkse congres over de detailhandel. Deelnemers aan Retailpoort zijn winkeliers, brancheorganisaties, politici en andere belanghebbenden.

Het congres bestaat uit een plenair gedeelte, waar ieder jaar ingegaan wordt op een actueel thema met een detailhandelsbrede insteek. Voor dit plenaire gedeelte worden toonaangevende sprekers gevraagd hun visie op de (ontwikkelingen in de) detailhandel te geven. De sprekers discussiëren in een panel over hun inzichten.

Vervolgens worden de vijf speerpunten van Detailhandel Nederland ieder in een aparte deelsessie behandeld. De vijf subsessies hebben dus als algemeen thema: – Betalingsverkeer- Europa- Sociale Zaken- Winkelcriminaliteit- VestigingszakenIeder jaar wordt ook voor de subsessies een andere insteek gekozen, op basis van de actualiteit.

Kortom, een uiterst boeiende middag met interessante sprekers over een zeer actueel onderwerp. Meer informatie over de komende editie van Retailpoort vindt u opwww.dedetailhandel.nl, of volg ons op Twitter @dedetailhandel.

Contactgegevens

Voor vragen kunt u contact opnemen met Suzanne van de Graaf, PR en communicatie. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 070 320 23 45.

Deze pagina delen: