Willem Post Series - Dinerlezing 3

28 september 2020 18:30 — 20:00
willem naast scherm
Datum: 28 september 2020 18:30 — 20:00 Lezing

- UITVERKOCHT - Internationaal Perscentrum Nieuwspoort presenteert de Willem Post series, een reeks van lezingen over het Amerikaanse presidentschap in het licht van de verkiezingen. Deze keer een dinerlezing! 

De hele wereld zal toekijken als Trump en Biden voor het eerst in de ‘debatring’ stappen.Willem Post geeft een voorbeschouwing, terwijl u de ‘Debatburger’ nuttigt. Tijdens deze dinerlezing dus alles over Trump en Biden aan de vooravond van hun eerste debat.

Praktische informatie:
Datum: maandag 28 september
Inloop: vanaf 18:00 uur
Tijd: 18:30 – 20:00 uur
Let op:1 ticket à 33 euro geeft u toegang voor 2 personen met 2 Debatburgers!

Uiteraard houden wij ons aan de bekende corona voorschriften.

Willem Post is als Amerika-deskundige verbonden aan Instituut Clingendael in Den Haag en de Public Diplomacy Council in Washington D.C. Sinds midden jaren tachtig geeft hij voor vele binnen- en buitenlandse media Amerika-duiding. Hij is de auteur van 14 boeken over de Verenigde Staten.

Let op: 1 ticket is hier geldig voor 2 personen! 1 ticket à 33 euro geeft u namelijk toegang voor 2 personen bij de dinerlezing met 2 ‘Debatburgers’!

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen: