Try Out Thomas Erdbrink - Onze Man in Teheran

13 september 2021 20:00 — 21:30
ThomasErdbrink OnzeManinTeheran Horizontaal
Datum: 13 september 2021 20:00 — 21:30 Lezing

Van geen land ter wereld bestaan zulke uiteenlopende beelden als van Iran. Het is het land van strenge islamitische moraalpolitie én van al die plastisch chirurgen. Het is het land van geestelijken die de touwtjes in handen hebben, maar ook van de vele jonge en hippe vrouwelijke studenten. Maar wat is nu het échte Iran? En hoe ontwikkelt het land zich verder?

In een persoonlijk theatercollege schetst correspondent Thomas Erdbrink zijn beeld van het huidige en toekomstige Iran. Aan de hand van eigen foto’s laat hij zijn Teheran zien. Ook vertelt hij over de politieke situatie in het land en de relatie tussen het Westen en het Iraanse regime. Komen de Iraanse jongeren in opstand tegen de mullahs? En loopt de spanning tussen het Westen en Iran verder op?

Thomas Erdbrink was jarenlang Iran-correspondent voor o.a. de NOS, Volkskrant, en The New York Times. Hij schreef het boek Onze man in Teheran (2016), ‘Gelukkig nog altijd onze man in Teheran’ en maakte voor de VPRO en PBS Frontline in Amerika de bekroonde gelijknamige Televisieseries.

Praktische informatie:
Avond: 13 september 2021 
Tijden: 20.00 - 21.30 uur
Inloop zaal vanaf 19.30 uur 
Tickets in de zaal 16,50 voor Poorters / 18,50 regulier
Chef's Special 13,50 (Taco shells, gekruid gehakt, rijst, kidneybonen, salsa, guacamole - Taco shells vegetarisch, gekruid vegetarisch gehakt, rijst, kidneybonen, salsa, guacamole).

Hieronder vindt u tickets voor in de zaal met of zonder de Chef's Special. Met de Chef's Special bent u vanaf 18.00 uur welkom in ons restaurant.

Momenteel is de avond uitverkocht volgens de geldende maatregelen.

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen: