Handel Anders presenteert!

12 november 2020
Handel Anders bewerkt 12 nov
Datum: 12 november 2020

Op donderdag 12 november was om 16.00 uur in perscentrum Nieuwspoort de presentatie van de brochure 'Handel Anders! Een oproep voor eerlijke en duurzame handel' plaats.

Tijdens de presentatie gaf oud minister van ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk een introductie. De publicatie werd door Tuur Elzinga (vice voorzitter FNV), Daniëlle Hirsch (directeur BothENDS) en Guus Geurts (Platform Aarde Boer Consument) in een panel gepresenteerd.

Na de presentatie door het panel gaven Tweede kamerleden Mahir Alkaya (SP), Lammert van Raan (Partij voor de Dieren), Kirsten van den Hul (PvdA) en Achraf Bouali (D66) een reactie op de publicatie. De bijeenkomst stond onder leiding van Natasja van den Berg. 

Vanwege maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 is de presentatie digitaal te volgen en terug te kijken via deze livestreamlink.

De publicatie is vanaf 12 november 2020 te vinden op www.handelanders.nl.

Handel Anders is een coalitie van voedselproducenten, vakbonden, milieuactivisten en kennisorganisaties samen aan het informeren van publiek en politiek over alternatieven voor het huidige handelsbeleid. 

Deze pagina delen: