kunstcommissie header

Tentoonstelling Eddy van Wessel

Datum: 9 jan. - 15 feb. 2017

In samenwerking met Cordaid exposeert de Kunstcommissie van Nieuwspoort foto’s van Eddy van Wessel over de hulpverlening door Nederlandse organisaties in de Centraal-Afrikaanse Republiek (CAR). Op uitnodiging maakte Van Wessel de reportage.

Fotograaf Eddy van Wessel heeft de Canon Zilveren Camera 2015 gewonnen met een zwart-wit fotoserie over Iraaks-Koerdische Peshmerga-strijders en Yezidische milities die in Irak strijden tegen Islamitische Staat (IS).

Cordaid coördineert de Nederlandse hulp in de CAR. Samen met ICCO en Kerk in Actie, Oxfam Novib, Plan, Save the Children, Tear, Stichting Vluchteling, War Child, World Vision, ZOA en hun lokale partners biedt Cordaid hulp op het gebied van voedsel, water, sanitaire voorzieningen, hygiëne, bescherming van de bevolking en levensonderhoud in de CAR.

Op donderdag 26 januari van 15.00 uur tot 17.00 is er een bijeenkomst in  Nieuwspoort waarin de activiteiten in de CAR worden toegelicht en foto’s kunnen worden bezichtigd. Belangstellenden kunnen zich vóór 24 januari melden via een mail naar bhe@cordaid.org

Deze pagina delen:

Verwante pagina's