Start Up Friday #3: Hoe krijg je jouw product aan de man?

18 januari 2019 08:30 — 09:45
Datum: 18 januari 2019 08:30 — 09:45 Radio- en televisie Ticket

Je hebt een innovatief product. Maar nu moet je het nog aan de man brengen. Hoe krijg je een voet aan de grond in de markt? Of je bent al een tijdje bezig, maar wil je doorgroeien. Hoe pak je dat dan aan? Deze vraag staat centraal tijdens de derde Start Up Friday – de ontbijtsessie van ImpactCity die je als Haagse startup niet mag missen!

Tijdens de opname van de Impact Podcast hoor je onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers. In deze derde aflevering gaan we het hebben over hoe je toegang krijgt tot de markt. Hoe vind je de juiste klanten?

Startups met maatschappelijke impact richten zich al snel op overheden, ngo's en andere grote organisaties. Hoe ga je als jong bedrijf om met deze bureaucratische organisaties? Een deskundige en een jonge ondernemer geven je de beste tips.

De eerste spreker die zal aanschuiven is Mathijs Koper, mede-oprichter en directeur van Outside Inc. en een van de drijvende krachten achter startup accelerator World Startup Factory.  Mathijs weet als geen ander hoe je een bestaande organisatie in beweging krijgt. Wat zijn de grootste uitdagingen voor (impact) startups op het gebied van klantenbinding? Mathijs vertelt hoe je het beste met die uitdagingen om kunt gaan en hoe hij zelf startups aan grote bestaande organisaties verbindt.

Daarnaast zal ook Khalid Maliki aan tafel zitten. Khalid is medeoprichter van Tykn, een inspirerende startup die blockchain gebruikt om onverwoestbare identiteiten op te bouwen. Als er een crisis uitbreekt, zoals een gewapend conflict of een natuurramp, zorgt Tykn ervoor dat identiteitsbewijzen niet verloren gaan en altijd verifieerbaar zijn. Khalid vertelt uit vanuit zijn eigen ervaring hoe je als bedrijf met maatschappelijke impact je product aan de man kunt brengen. Waar liepen zij zelf tegenaan en welke lessen zijn inmiddels geleerd als het gaat om het toegang krijgen tot de markt?

Tijdens Start Up Friday staat er een lekker ontbijt voor je klaar, hoor je de belangrijkste do’s & dont’s als startup en ontmoet je andere Haagse ondernemers. Na de opname kun je zelf ook vragen stellen aan onze gasten.

Annette van Soest is presentator en journalist

PRAKTISCHE INFORMATIE
08:30 uur: Inloop met lekker ontbijtje (reservering vereist)
09:00 uur: Live opname Impact Podcast: hoe krijg je jouw product aan de man?
09:30 uur: Stel je vragen aan de experts!
09:45 uur: Breid je netwerk uit en ontmoet andere jonge ondernemers uit Den Haag

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: