Start Up Friday

2 november 2018 08:30 — 09:45
impact podcast
Datum: 2 november 2018 08:30 — 09:45 Debat Radio- en televisie

Hoe kom je als jong impactvol bedrijf aan je financiering? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste Start Up Friday - de ontbijtsessie van ImpactCity die je als Haagse startup niet mag missen!

Tijdens de opname van de Impact Podcast hoor je onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers in Den Haag. De eerste aflevering staat helemaal in het teken van financiering: hoe krijg je het geld dat jouw idee omzet in een echt product of hoe kun je jouw bedrijf verder laten groeien?

Presentator Annette van Soest praat met Luduina Hammer van het investeringsfonds Uniiq. Zij legt je alles uit hoe je als startende ondernemer geld binnenhaalt. Bert Dequae, van de scale up Ampyx Power, vertelt over zijn ervaringen. Hoe verliep zijn zoektocht naar startkapitaal en waar moet je daarbij op letten? Na de opname kan je ook zelf al je vragen stellen aan onze gasten. Waar loop jij nog tegenaan?

Tijdens deze eerste editie van Start Up Friday staat er een lekker ontbijt voor je klaar, hoor je de belangrijkste do’s & don'ts als startup en ontmoet je andere Haagse ondernemers.

Mis het niet en meld je gratis aan!

Praktische informatie
08:30 uur: Inloop met lekker ontbijtje (gratis ontbijtticket vereist)
09:00 uur: Opname Impact Podcast: hoe haal je financiering binnen?
09:30 uur: Stel je vragen aan de experts!
09:45 uur: Breid je netwerk uit en ontmoet andere jonge ondernemers uit Den Haag

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: