Jong Nieuwspoort - Speechen als Rutte

12 mei 2017 18:00 — 20:30
speechworkshop
Datum: 12 mei 2017 18:00 — 20:30

Samen met de Matchmaand organiseert Jong Nieuwspoort "Speechen als Rutte". Wie kent de uitspraak ‘I have a dream’ niet? Een goede speech zet mensen in beweging. Speeches maken dingen bij mensen los en hebben de kracht om de wereld te veranderen.

Een goed politicus weet dat en houdt niet zomaar een rede. Velen hebben daarom een eigen speechwriter in dienst. Daan de Neef is speechwriter van Mark Rutte en geeft je in deze workshop een wel heel bijzonder inkijkje in de wereld van speeches. Aan de hand van voorbeelden en filmpjes gaat hij in op zijn filmpjes en legt aan de hand van legio voorbeelden uit hoe je tot die ene pakkende speech komt.

Praktische informatie

Programma
17:30 – 18:00  Inloop
18:00 – 19:15  Training Speechschrijven door Daan de Neef
19:15 – 20:30  Borrel @ Nieuwspoort

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Locatie 
Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag

Daan de Neef
De Neef is al ruim vijftien jaar een stille kracht achter de VVD. Als woordvoerder, hoofd voorlichter en strategisch adviseur is hij als geen ander geschoold in de Haagse politiek. Hij is daarnaast één van de belangrijkste speechschrijvers van onze premier, Mark Rutte.

Wat is de Matchmaand?
De Matchmaand is hét netwerkevenement voor young professionals uit de publieke en private sector. De Matchmaand is erop gericht zoveel mogelijk young professionals van de overheid en het bedrijfsleven bijeen te laten komen om elkaar en elkaars werk te leren kennen en samen verbanden te leggen voor de toekomst. Een unieke kans om te bouwen aan het brede netwerk dat we nodig zullen hebben.

De Matchmaand helpt jou bij het matchen en organiseert in de periode van begin mei tot begin juni verschillende themabijeenkomsten met als doel jou met andere young professionals in contact te brengen.

Deze pagina delen:

Verwante pagina's