Programmapresentatie Prinsjesfestival

28 juni 2018 16:00 — 18:00
prinsjesfestival gelderland
Datum: 28 juni 2018 16:00 — 18:00 Persconferentie

Op donderdag 28 juni as. om 16.00 uur maken stichting Prinsjesfestival en de provincie Gelderland het programma bekend van de zesde festivaleditie. 

Het programma van Prinsjesfestival, feest van de democratie, biedt tientallen feestelijke en inhoudelijke activiteiten, waaronder diverse nieuwe initiatieven. Prinsjesfestival biedt zo in de dagen rond en op Prinsjesdag - van donderdag 13 tot en met dinsdag 18 september - voor elk wat wils. Het festival voor stad en land vindt plaats rond het Binnenhof in de Haagse binnenstad. De provincie Gelderland, strategisch partner van Prinsjesfestival 2018, speelt in op het festivalprogramma en voegt daar allerlei activiteiten aan toe vanuit de drieslag Food, Health en Sport.

Wij lichten u het programma samen graag toe. Van de kant van de provincie zal Commissaris van de Koning in Gelderland, de heer Clemens Cornielje, een tip van de sluier oplichten over de activiteiten die zijn provincie op het festival zal organiseren. Ook lichten we in het bijzonder enkele in het oog springende festivalactiviteiten toe.

Vragen? Meer informatie? Aanmelden?
Stuur een bericht naar publiciteit@prinsjesfestival.nl of bel met Hannah Ploeger (06 – 13 21 75 10). Wij stellen uw aanmelding op prijs, maar ook zonder aanmelding bent u van harte welkom.

Meer informatie over het festivalprogramma kunt u de komende tijd vinden op de website: www.prinsjesfestival.nl

 

Deze pagina delen: