PrinsjesPubQuiz 2019

11 september 2019 19:00 — 22:00
prinsjespubquiz banner
Datum: 11 september 2019 19:00 — 22:00 Ticket

Op woensdag 11 september vindt de PrinsjesPubQuiz plaats! 

Voor de vierde keer kruisen teams van vier personen de degens: bestuurders, Kamerleden, studenten, ambtenaren, lobbyisten, journalisten en vertegenwoordigers van de provincie Zuid-Holland dingen allemaal mee naar de wanstaltig mooie wisselbokaal en de roem van de overwinning. Quizmasters van de avond zijn Michiel Breedveld en Joost Vullings.

De teams krijgen vragen voorgelegd over politiek, actualiteit en de democratische rechtsstaat. Daarnaast komt het festivalthema van 2019 –  het 100-jarig jubileum van het algemeen- en vrouwenkiesrecht– aan bod!

We zien u, en uw team, graag terug op 11 september. We kijken uit naar een uitdagende en vermakelijke avond. Mocht u tot dan vragen hebben, dan kunt u altijd terecht op onze website of een bericht sturen naar prinsjespubquiz@prinsjesfestival.nl.

Met vriendelijke groet, en graag tot de Quiz.

Opgeven van teams kan tot uiterlijk 5 juli. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. De kosten bedragen 15 euro, en een ticket is goed voor deelname van een team voor 4 personen.

Vooraf dineren? Nieuwspoort biedt u (vanaf 18:00 uur) graag de heerlijke PrinsjesSchotel aan; (saté /hamburger /vegetarische schotel, a 15 euro) laat het weten als u mee-eet bij het kopen van uw kaartjes!

 

Deze pagina delen: