Livestream Haagsch College: Onze Nieuwe Economie

24 juni 2021 20:00 — 21:30
Mathijs Bouman Nieuwe Economie HC juni 2021
Datum: 24 juni 2021 20:00 — 21:30 Lezing

Mathijs Bouman over de economie na corona.

Nederland gaat langzaam van het slot. Reizen, uit eten, stadionbezoek en nog veel meer zaken worden weer mogelijk. Maar nu komt de echte test voor de Nederlandse economie. Kan onze economie -zonder miljardensteun- weer op eigen benen staan? En wat is de blijvende impact van corona?

Mathijs Bouman duikt tijdens de livestream Onze Nieuwe Economie in de laatste cijfers en vertelt hoe we ervoor staan. Hoe erg is anderhalf jaar corona geweest voor de Nederlandse economie? Hoe doen we het in vergelijking met de landen om ons heen?

En we kijken vooruit. Komt er alsnog een enorme recessie met massa-ontslagen? Zorgt corona voor een hogere rente? En wat moeten ze aan de formatietafel echt regelen om de economie te redden? In een college en interview geeft Mathijs antwoord op alle vragen over wat ons economisch te wachten staat.

Mathijs Bouman is journalist en macro-econoom. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en huiseconoom van Nieuwsuur.
Mathijs wordt geïnterviewd door Thomas van Zijl, presentator bij Haagsch College en BNR Nieuwsradio.

Voor het bijwonen van de opname van deze livestream zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De zaaltickets boekt u onderaan deze pagina. 

Wilt u een ticket voor de livestream aanschaffen? Klik dan hier

Praktische informatie:
Avond: 24 juni 2021 
Tijden: 20.00 - 21.30 uur
Inloop zaal vanaf 19.30 uur 
Tickets in de zaal 12,50 voor Poorters / 15,00 regulier
Chef's Special 13,50 (Thaise Kip Cashew met eiernoedels, maïs, oestersaus, lombok, koriander.  Vegetarisch: Thaise Tempeh Cashew met eiernoedels, maïs, oestersaus, lombok, koriander).

Nu ook tickets voor in de zaal verkrijgbaar met of zonder Chef's Special, zie hieronder, slechts voor 50 personen! Met de Chef's Special bent u dan vanaf 18.00 uur welkom in ons restaurant.

Tickets reserveren

Tickets Prijs Aantal
Zaalticket Poorter € 12,50
Zaalticket Poorter met Chef's Special vooraf € 26,00
Zaalticket regulier € 15,00
Regulier zaalticket met vooraf Chef's Special € 28,50

Deze pagina delen: