Nieuwspoort Plant the Future diner

14 oktober 2021 18:30 — 20:30
Plant the Futere diner save the date 14 okt met kok etc
Datum: 14 oktober 2021 18:30 — 20:30

Save the Date voor deze eerste editie! De Transitiecoalitie Voedsel organiseert samen met Nieuwspoort het eerste Nieuwspoort Plant the Future diner. Voortaan een jaarlijks gezond en duurzaam diner tijdens de Dutch Food Week. 

Jonathan Karpathios, chef en mede-eigenaar van The Farm Kitchen in Hoofddorp, zal samen met de keukenbrigade van Nieuwspoort een Plantpowered driegangendiner bereiden. Natuurlijk met een interessant programma en een gerenommeerde keynote speaker. Dus regel alvast je tafelreservering. 

Tijdens het Plant The Future diner proef en beleef je hoe we met elkaar naar een toekomstbestendig voedselpatroon kunnen waarin plantaardig het nieuwe normaal is. Dat betekent meer seizoensgebonden en duurzaam geproduceerde plantaardige eiwitten en minder vlees, vis en zuivel. Dat is waar Transitiecoalitie Voedsel zich al sinds 2017 voor inzet. 

Wat staat er op het menu?
Een heerlijk plantpowered driegangendiner en gesprekken met de politiek en het bedrijfsleven. ‘Samen de wereld gezond eten’ staat hierin centraal. 

Schuif je aan?
In samenwerking met Nieuwspoort en chef Jonathan Karpathios nodigen we jou en je organisatie van harte uit om een tafel te reserveren. Het Plant The Future diner vindt plaats in Nieuwspoort op donderdag 14 oktober vanaf 18.30 uur op de Lange Poten 10 in Den Haag. Dit is tijdens The Dutch Food Week. Hét Nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. 

Wat kun je verwachten?
Speciaal voor deze avond bereidt de innovatieve en plantbased chef Jonathan Karpathios een heerlijk driegangendiner. Uitgevoerd door de keukenbrigade van Nieuwspoort en The Farm Kitchen, waar Jonathan mede-eigenaar van is. Met The Farm Kitchen is het Jonathan zijn missie om de aarde groen te eten en bij te dragen aan een (h)eerlijk voedselsysteem. Uiteraard kun je op een inhoudelijk en interessant programma rekenen met o.a. een gerenommeerde keynote speaker. 

Save the date
Noteer donderdag 14 oktober in je agenda en reserveer via mail reserveringen@nieuwspoort.nl alvast een tafel. De reservering is pas definitief na bevestiging. De officiële uitnodiging en de menuprijs volgen binnenkort. 

Meer weten t.a.v. de inhoud, achtergrond of het werk van Transitiecoalitie Voedsel? Neem contact op met Natascha Kooiman (kwartiermaker Transitiecoalitie Voedsel) tel 06 54366200, email natascha@transitiecoalitievoedsel.nl
 
Meer weten over Dutch Food Week
Neem contact op met Bert van Wanrooij
Tel 06 53673421, email bvanwanrooij@dutchfoodweek.nl
 
Meer weten over The Farm Kitchen?
Neem contact op met Jonathan Karpathios
email info@thefarmkitchen.nl

Deze pagina delen: