Nieuwspoort Live: 1 jaar Trump

22 januari 2018 20:00 — 21:30
Datum: 22 januari 2018 20:00 — 21:30 Ticket

President Trump is bijna een jaar de machtigste man van de wereld. Zijn presidentschap wordt geplaagd door schandalen en de wereld is nog steeds in de ban van zijn tweets.

Maar wat is er nu van Trumps beloftes terecht gekomen? Is zijn politiek echt zo desastreus als werd gevreesd? En welke invloed heeft hij op de rest van de wereld?

Aan de hand van 10 fragmenten kijken we met Amerika-deskundige Willem Post terug op het eerste jaar. Kunnen we voorbij de dagelijkse ophef iets van een lijn ontdekken bij Trump?

Speciale gast op deze avond is PvdA-Kamerlid Lilianne Ploumen. Zij bond als minister de strijd aan met Trumps anti-abortuspolitiek. Hoe kijkt zij hierop terug? En wat staat de wereld de komende 3 jaar nog te wachten?  

Willem Post is als Amerika-deskundige verbonden aan het Clingendael Instituut

Liliane Ploumen is buitenlandwoordvoerder voor de PvdA in de Tweede Kamer en oud- minister van Buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking

Praktische informatie:
Datum: 22 januari 2018
Inloop: 19:30 uur 
Avond: 20:00 t/m 21:30 uur 
Kosten tickets zie hieronder

Alleen als u vooraf een ticket aanschaft met een Trumpburger krijgt u deze tegen een gereduceerd tarief! Vanaf 18:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant. Voor Poorters is er een speciale korting van 5 euro! Bestel uw tickets hieronder.

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen:

Verwante pagina's