Nieuws maken met de Smartphone

14 november 2019 19:30 — 21:30
nieuws maken smartphone
Datum: 14 november 2019 19:30 — 21:30

Leer met je smartphone zelf een eigen nieuwsbericht maken? Schrijf in voor de 90 minuten durende Crash Course - Nieuws maken met de Smartphone. Met name interessant voor politici, woordvoerders en persvoorlichters die snel en direct nieuws willen publiceren op sociale media, maar daar eigenlijk niet de tijd voor hebben.

Deelnemers krijgen de basistips om professionele opnamen te maken en leren via een vaste opbouw het verhaal neer te zetten. Voor het filmen maken we gebruik van de gratis apps Adobe Clip en Apple Clips. Daarmee maak je snel en eenvoudig opnames én ondertiteling. Aan het einde van de avond bekijken we gezamenlijk de gemaakte video’s en voorzien die van feedback. Deelnemers zullen heel verrast zijn over wat ze in korte tijd hebben geleerd. Kortom, schrijf in en ontdek hoe eenvoudig je met een korte video een verhaal vertelt en ook direct kunt publiceren op LinkedIn, Instagram, Facebook en/of Twitter.

Trainer
Rick Hunink is mede-oprichter van Videonieuwsbericht. Na zijn studie journalistiek heeft hij reportages en televisieprogramma’s gemaakt voor verschillende NGO’s en is daarna gaan werken als zelfstandig regisseur en cameraman. Hij is gastdocent online video op verschillende hogescholen en spreekt op nationale en internationale congressen over videojournalistiek met een sterke focus op het filmen met de Smartphone.

Aanmelden is gratis, bij aanmelden rekenen wij op uw komst! Er is beperkt toegang voor 25 personen. Hieronder kunt u uw entreeticket aanschaffen.
Vooraf ook dineren? Koop direct uw combiticket voor de Chef’s Special van die avond, voor maar €11,50! Vanaf 17:30 uur bent u dan al welkom in ons restaurant. 

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: