Mediadebat onder leiding van Özcan Akyol

30 oktober 2019 14:00 — 15:30
afbeelding site
Datum: 30 oktober 2019 14:00 — 15:30 Debat

De provincie Zeeland nodigt u graag uit voor een debat over regionale impact van de Haagse besluitvorming. Dit debat wordt gehouden in perscentrum Nieuwspoort.

De vraag die deze middag centraal staat is: Wat betekenen de “centraal” genomen beslissingen voor de verschillende regio’s?
Is het de taak van de Haagse journalisten of de regionale pers om deze vertaalslag te maken? Het debat staat onder leiding van Özcan Akyol, journalist, columnist, presentator en programmamaker.

Özcan Akyol houdt een inleiding, en gaat vervolgens de discussie aan met Gerard Schuiteman - bestuur RPO, Elodie Verweij - Chef Politiek van de talkshow Jinek, Laurens Boven - Politiek Verslaggever BNR en Ernst Jan Rozendaal - politiek verslaggever van de PZC (Provinciale Zeeuwse Courant).

Andere genodigden zijn parlementariërs, Haagse en regionale journalisten, lobbyisten en provinciale vertegenwoordigers. De bijeenkomst is een initiatief van de Provincie Zeeland, die overigens op 30 en 31 oktober meerdere seminars en bijeenkomsten in Den Haag organiseert.

Aanmelden kan via de volgende link:
provinciezeeland/mediadebat

Deze pagina delen: