Masterclass Europa #1: Brexit en Handel

15 april 2019 19:30
HR Rem Korteweg 0196
Foto Rem Korteweg: Studio Oostrum, Den Haag
Datum: 15 april 2019 19:30 Lezing Ticket

Door Instituut Clingendael en Haagsch College

Welke invloed heeft de Brexit de komende jaren op de rest van de EU? Komt er toch een gezamenlijk Europees migratiebeleid en hoe kwetsbaar is Europa voor cyberaanvallen?

In aanloop naar de Europese verkiezingen bundelen Instituut Clingendael en Haagsch College hun krachten met de Masterclass Europa. Drie colleges over de belangrijkste uitdagingen voor de EU in deze onrustige tijden.

15 April - College #1: Brexit en Handel - Rem Korteweg

Op de eerste avond van de Masterclass gaat Rem Korteweg in op de consequenties van de Brexit voor de Europese lidstaten. En spreekt hij over de handelsbetrekkingen tussen de EU en de rest van de wereld in het tijdperk Trump. Wat staat er allemaal op het spel voor de welvaart in Europa?

Rem Korteweg is Groot Brittannië-kenner en Handelexpert van Instituut Clingendael
Moderator: Anke Truijen, Europa-redacteur Nieuwsuur
 

 

Dit college is onderdeel van een driedelige masterclass. Voor alle informatie over de volledige serie (combiprijs €50,- of €42,50 voor Poorters) klikt u hier

Praktische informatie:
Datum: 15 april
Overige data in de reeks: 29 april & 13 mei
Inloop: 19:00 uur 
Start: 19:30 uur 
Einde: 21:45 uur

Vooraf ook dineren? Koop direct uw combiticket voor de Chef’s Special van deze avond, voor maar €11,50! Vanaf 18:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant. Heel toepasselijk: Op het menu staat de 'Teresa May Steak': gehakte biefstuk met salade van Brussels lof en Hollandse krielaardappeltjes. Een vega-variant kan uiteraard ook!

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen:

Verwante pagina's