Het Echte LeiderschapsCollege

9 mei 2019 19:30 — 21:30
janka stoker haagsch college
Datum: 9 mei 2019 19:30 — 21:30 Lezing Ticket

Wat zegt de wetenschap over goed leiderschap

‘Deze 10 tips maken je een echte leider!’ ‘Zo word jij een succesvolle leider!’. Elk jaar verschijnen talloze boeken met titels als deze. Maar doen ze ook echt wat ze beloven? Het bewijs voor allerlei leiderschapsmodellen is vaak flinterdun.  

Wat zegt de wetenschap eigenlijk over effectief leiderschap? Hoogleraar Leiderschap Janka Stoker gaat voorbij de onzin en baseert zich op gedegen onderzoek. In het Het Grote Leiderschapscollege vertelt zij hoe leiders echt succesvol kunnen zijn op basis van wetenschappelijk bewijs.  

Geen vage theorieën, maar aan de hand van concrete casussen legt Stoker uit wat goede leiders doen en ook waarom het zo vaak mis gaat. In dit college geen 'gouden tips' die toch niet werken, maar heldere inzichten voor jezelf en je organisatie.

Janka Stoker is hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering aan de Rijksuniversiteit Groningen. Samen met Harry Garretsen schreef zij het boek Goede leiders zweven niet. 

Deze avond wordt geproduceerd door Haagsch College

Praktische informatie:
Inloop: 19:00 uur 
Start: 19:30 uur 
Einde: 21:30 uur
Voor Poorters is er een speciale korting van 3 euro! 

Vooraf ook dineren? Koop direct uw combiticket voor de Chef’s Special van die avond, voor maar €11,50! Vanaf 18:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant. Het Leiderschaps themamenu deze avond is de Premier’s schotel: eersterangs runderentrecote met gemengde 'speakers corner' groenten, kruidenboter en frietjes. Een vega-versie kan uiteraard ook!

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: