Klimaatcollege: Hoe gaan we dit uitleggen?

15 januari 2020 19:00 — 21:00
jelmer mommers correspondent klimaat
Datum: 15 januari 2020 19:00 — 21:00 Lezing Ticket

Is het te laat voor het klimaat? Het staat op elke voorpagina, is hét politieke debat van nu en zorgt ervoor dat tienduizenden de straat op gaan. Klimaatverandering is een van de grootste problemen van deze tijd. 

Maar in het debat over de wereldwijde opwarming lijkt iedereen zijn eigen feiten te hebben, en zich in zijn eigen kamp terug te trekken. Hoe erg wordt het echt? En wat kunnen we doen? Klimaatjournalist Jelmer Mommers is terug in Den Haag met zijn KlimaatCollege! Tijdens deze avond brengt Jelmer de nuance én de hoop terug in het klimaatdebat.

Achter de nieuwsberichten over smeltende ijskappen, uitstervende diersoorten en ontkennende politici groeit een wereldwijde beweging die laat zien: onze toekomst op een steeds warmere aarde schrijven we zelf. Volgens Mommers hebben we nog talloze opties om een veel betere toekomst te bouwen, en is het nooit ‘te laat’ om je aan te sluiten. 

Na deze avond weet je hoe groot het probleem werkelijk is, én ben je voor altijd af van het idee dat jouw acties een druppel op een gloeiende plaat zijn.

Jelmer Mommers is correspondent Klimaat & Energie en publiceerde in juni het boek Hoe gaan we dit uitleggen - Onze toekomst op een steeds warmere aarde bij De Correspondent.

Moderator: Thomas van Zijl, presentator bij het Haagsch College en BNR Nieuwsradio. 

Praktische Informatie
Inloop: 18:30 uur
Tijd: 19:00 -21:00 uur 
Kosten tickets hieronder
Voor Poorters is er een speciale korting van 3 euro.

Vooraf ook dineren? Koop direct uw combiticket voor de Chef’s Special van die avond, voor maar €11,50! Vanaf 17:30 uur bent u dan al welkom in ons restaurant.

Tickets reserveren

Tickets Prijs Aantal
Regulierticket € 17,50
Regulierticket met vooraf Chef's Special € 29,00
Poorterticket € 14,50
Poorterticket met vooraf Chef's Special € 26,00

Deze pagina delen: