Kees Lunshoflezing 2017 - save the date

22 november 2017 17:00 — 18:30
Jozias van Aartsen fotograaf Harry Cock
Fotograaf: Harry Cock
Datum: 22 november 2017 17:00 — 18:30 Lezing

Op 22 november wordt de tiende Kees Lunshoflezing gehouden door Jozias van Aartsen. Hij zal reflecteren op het thema: fatsoen in politiek en media, is er nog wederzijds vertrouwen? 

Tijdens de tiende Lunshoflezing staat de omgang tussen (politieke) pers en politiek centraal. Tijdens dit tweede lustrum van de lezingencyclus, opgedragen aan de te vroeg overleden voorzitter van Nieuwspoort Kees Lunshof, politiek commentator en adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf, concentreren we ons op een thema, dat voor Lunshof van doorslaggevend belang was: politici benader je uiterst kritisch, maar altijd met respect en fatsoen.

Emile Bode, oud chef van de parlementaire redactie van De Telegraaf en directe collega van Lunshof zal tijdens deze bijeenkomst enige persoonlijke herinneringen aan Lunshof met ons delen.

Jozias van Aartsen, voormalig fractievoorzitter voor de VVD in de Tweede Kamer, oud-minister van landbouw en buitenlandse zaken, voormalig topambtenaar en burgemeester van Den Haag, zal het thema nader beschouwen. Van Aartsen is momenteel waarnemend Commissaris van de Koning in Drenthe.

Een panel van politieke journalisten zal Van Aartsen nader ondervragen naar aanleiding van zijn inleiding en met hem in discussie gaan. De samenstelling van het panel wordt op een later tijdstip bekend.


Praktische informatie:
16:30 uur inloop
17:00 uur programma
Herinneringen aan Kees Lunshof door Emile Bode
Lezing door Jozias van Aartsen
Paneldiscussie
Interactie & reflectie, onder leiding van Max van Weezel
18.30 uur informele voortzetting met borrel

Noteert u deze datum alvast in uw agenda! Tickets binnenkort hieronder gratis verkrijgbaar. 

Deze pagina delen:

Verwante pagina's