Juridische Poort in het teken van Europese verkiezingen

16:45 — 18:00
juridische Poort 8 april 2019
Datum: 16:45 — 18:00 Debat

De Europese Unie werkt aan relevante wetgeving voor het notariaat. Denk daarbij aan anti-witwassen, grensoverschrijdende fiscale constructies, het online kunnen oprichten van een bedrijf en regels over beschermde beroepen. Wat betekenen deze verkiezingen voor het notariaat? Dat wordt duidelijk tijdens de Juridische Poort op 8 april.

De verkiezingen voor het Europees Parlement zijn op 23 mei. Wat willen de verschillende politieke partijen? In Perscentrum Nieuwspoort lichten Chantal Hakbijl (CDA), Emily van de Vijver (D66), Anne Strijker (CU-SGP), Liesje Schreinemacher (VVD), Sabine Klok (GroenLinks) en Lara Wolters (PvdA) – allen kandidaten voor het Europees Parlement – hun speerpunten toe.

Met de Juridische Poort wil de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie vanuit haar maatschappelijke rol en juridische expertise een bijdrage leveren aan maatschappelijke en politieke discussies op het terrein van veiligheid en justitie.

De bijeenkomst begint om 16:45 uur en wordt om 18:00 uur afgesloten met een borrel. Aanmelden bij Tessa Maas via t.maas@knb.nl

Deze pagina delen:

Verwante pagina's