Jong Nieuwspoort Politieke Pubquiz editie 2017

14 december 2017 19:00 — 22:00
rutteduimomhoog2
foto ANP
Datum: 14 december 2017 19:00 — 22:00

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van de Jong Nieuwspoort Politieke Nieuwsquiz! Wie gaat er dit jaar naar huis met die felbegeerde wisselbokaal, nu in handen van D66?

Feiten en fictie!
Ieder parlementair jaar volgen feiten, fictie, roddel en achterklap elkaar in snel tempo op. Zeker in dit jaar van Tweede Kamerverkiezingen, een ellenlange formatie en het aantreden van Rutte III. En wat gebeurde er allemaal wel niet in de internationale politieke arena?

Met de kennis van nu...
Jonge journalisten, lobbyisten, ambtenaren en politici zitten er vaak middenin. Maar wie kan zich het meeste herinneren? Wie heeft de beste kennis van de feiten, of juist van de achterklap? Welke 'bloedgroep' is het beste op de hoogte? De politici die ideeën lanceren; de journalisten die over deze ideeën schrijven; de ambtenaren die de ideeën uitvoeren of toch de lobbyisten die alles in de gaten houden, zoekende naar maximale invloed op het proces?

Quiz!
Op 14 december gaan we weer voor de ultieme test, waarbij de verschillende bloedgroepen strijden om de felbegeerde Politieke Nieuwsquiz Trofee in de sfeervolle ambiance van Nieuwspoort. Want we willen natuurlijk allemaal weten wie nu écht het beste op de hoogte is van de politieke feiten van het afgelopen jaar.

Goed om te weten
We vragen voor de quiz een kleine bijdrage van 5 euro per persoon.
Vóór 19:00 uur eten in Nieuwspoort, dat kan! Reserveer daarvoor wel even een tafel via reserveringen@nieuwspoort.nl (keuze vegetarisch, hamburger of saté). Hier zijn kosten aan verbonden.

Aanmelden via deze link

Deze pagina delen:

Verwante pagina's