Jong Nieuwspoort Kabinets Café

2 november 2017 20:00
jong nieuwspoort
Datum: 2 november 2017 20:00

Jong Nieuwspoort trapt Rutte III af!

Na een tergend lange aanloop gaat Rutte III eindelijk echt van start. Een ploeg van 24 bewindslieden, grotendeels nieuwe gezichten, staat klaar om 68 pagina's regeerakkoord uit te voeren. Wie zijn deze ministers en staatssecretarissen, wat zijn hun plannen voor Nederland en wat gaan wij daarvan merken? Jong Nieuwspoort trapt de nieuwe kabinetstermijn af met een panelgesprek met drie journalisten en een politicoloog. We nemen kabinet, regeerakkoord, coalitie en oppositie onder de loep. 

Ons panel bestaat uit Nieuwsuur-journalist Marloes Lemsom, politiek verslaggever van RTL Nieuws Fons Lambi, presentator en columnist Lamyae Aharouay en UvA-politicoloog Tom van der Meer (auteur van Niet de kiezer is gek, winnaar van de PrinsjesBoekenprijs 2017).

Wees erbij, luister, leer, en stel je vragen!

NB: mee-eten in Nieuwspoort, dat kan! Reserveer daarvoor wel even een tafel via reserveringen@nieuwspoort.nl (keuze vegetarisch, hamburger of saté).

Let op: bijwonen is gratis maar aanmelding is niet vrijblijvend. Deze activiteit kent een maximaal aantal plaatsen. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan even weten via jongnieuwspoort@gmail.com.

 

Deze pagina delen: