Het Verkiezingsdebat College

20 maart 2018 19:00 — 22:00
fvdb debat balie2
Datum: 20 maart 2018 19:00 — 22:00 Debat Lezing Ticket

Een unieke verkiezingsavond met 'alles-in-1': College debatteren, TV-debat, duiding, drankje en diner!

De avond voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan de landelijke partijleiders met elkaar de strijd aan in het enige televisiedebat. Wie kan de eigen partij aan een goede uitslag helpen? En welke politieke leider maakt een pijnlijke uitglijder?

Wereldkampioen debatteren en oprichter van Debatrix: niemand minder dan Lars Duursma komt naar Nieuwspoort. Het tv-verkiezingsdebat met de landelijke lijsttrekkers vormt de perfecte aanleiding voor een college over debatteren! Lars gaat in op debattechnieken en analyseert de stijlen, sterktes en zwaktes van de lijsttrekkers die op tv het debat aangaan. Na het college volgen we het debat op grote schermen. Voorbeschouwing en duiding door Lars Duursma en politiek verslaggever (BNR) Jeroen Stans, onder leiding van Thomas van Zijl. Nieuwspoort serveert u hierbij drankje en diner aan tafel!

Lars Duursma is oprichter van Debatrix en oud-wereldkampioen debatteren
Jeroen Stans is politiek verslaggever bij BNR
Thomas van Zijl is presentator van BNR Nieuwsradio en Haagsch College

Praktische informatie
Inloop: 18:30
Start college & diner: 19:00 
Start debat: 20:30
Einde debat: Vermoedelijk tussen 21:30 en 22:00
Korte nabeschouwing +- 15 min

De volledige avond inclusief sprekers, drankje en diner is slechts €25,00. Voor Poorters is er een speciale korting van €5,50. 

 

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen:

Verwante pagina's