Het Grote Poetin College

12 maart 2018 19:30 — 21:30
Datum: 12 maart 2018 19:30 — 21:30 Lezing Ticket

Al 18 jaar heerst Vladimir Poetin over Rusland. Na de presidentsverkiezingen in maart komen daar nog eens 6 jaar bij. Wie is de man die Oekraïne bestrijdt, Syrië controleert, Europa beangstigt en Amerika ontwricht?

In het Grote Poetin College vertelt Hubert Smeets over de opkomst en ambities van de Russische president. Is Poetin thuis werkelijk de onaantastbare leider? En hoe bang moeten we echt zijn voor Russische inmenging in Westerse democratieën?

Dat Poetin de verkiezingen wint is wel zeker. Maar kan een lage opkomst zijn positie verzwakken? En wordt er intussen al iemand klaargestoomd om hem in 2024 op te volgen of wil Poetin tot het bittere einde door?

Kort voordat de Russen stemmen maakt Hubert Smeets de balans op en kijkt vooruit. Wat gaan de komende 6 jaar onder Poetin brengen? 

Hubert Smeets is oud-Rusland correspondent voor NRC, een van de oprichters van het kennis- en analyseplatform Raam op Rusland en schrijver van het boek De wraak van Poetin 

Praktische Informatie:
Datum: 12 maart 2018 
Inloop: 19:00 uur
Avond: 19:30 - 21:30 uur 
Kosten tickets zie hieronder (voor Poorters 3 euro korting).

Nieuwspoort biedt de bezoekers van dit evenement voor 10 euro de Chef's Special van die avond aan! 

Tickets reserveren

Het evenement is uitverkocht. U kunt zich hieronder inschrijven om op de hoogte te worden gehouden wanneer er plaatsen vrijkomen.

Wachtlijst

Deze pagina delen: