Het Grote Noord-Korea College

25 november 2021 19:30 — 21:00
KOREA 169np 2
Datum: 25 november 2021 19:30 — 21:00 Ticket

Remco Breuker over het meest gesloten land ter wereld.

Hoe gevaarlijk is Kim Jong-un met zijn kernwapens? En hoeveel macht heeft Kim Jong-un nu eigenlijk? Tijdens het Grote Noord-Korea College neemt Remco Breuker ons mee naar het meest gesloten land ter wereld. Hoe komt het regime aan zijn geld? En hoe lang blijft het nog goed gaan voor de Kim-dynastie? 

Hoogleraar Koreastudies Breuker vertelt waar zijn passie en fascinatie vandaan komt voor het land met een lange en rijke geschiedenis. Waarom kon juist hier zo’n keiharde dictatuur ontstaan? En hoe ziet het leven eruit voor een gewone Noord-Koreaan? 

Noord-Korea is hard getroffen door corona en voedselschaarste. Welke toekomst heeft het land? En hoe bang moeten we zijn voor een straatarm land met een atoombom? Breuker scheidt feit en fictie over het ondoorgrondelijke Noord-Korea. 

Remco Breuker is hoogleraar Koreastudies aan de Universiteit Leiden, schrijver van het boek De B.V. Noord Korea en te horen in de Koreapodcast K-Pod

De moderator van de avond is Annette van Soest, is presentator en journalist voor oa Haagsch College en RTL Z. Zij presenteert de Koreapodcast K-Pod.

Voor het bijwonen van de opname van de livestream zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De zaaltickets boekt u onderaan deze pagina. 

Wilt u een ticket voor de livestream aanschaffen? Klik dan hier

Praktische informatie:
Avond: 25 november 2021 
Tijden: 19.30 - 21.00 uur (geen pauze)
Inloop zaal vanaf 19.00 uur 
Tickets in de zaal 12,50 voor Poorters / 15,00 regulier
Chef's Special 13,50 (Indiase kip curry: Basmati rijst, kipdijen, boksoi, bimi, mais, koriander, rode peper of Indiase kikkererwten curry vegetarisch: Basmati rijst, kipdijen, boksoi, bimi, mais, koriander, rode peper).

Exclusief voor slechts 50 personen toegang in de zaal, tickets hieronder verkrijgbaar met of zonder Chef's Special. Vooraf bent u dan om 18.00 uur al welkom in ons restaurant. 

Tickets reserveren

Tickets Prijs Aantal
Toegangsticket zaal Poorter € 12,50
Toegangsticket zaal Poorter (incl. Chef's Special € 26,00
Toegangsticket zaal regulier € 15,00
Toegangsticket zaal regulier (incl. Chef's Special) € 28,50

Deze pagina delen: