Het Grote Brexit College [UITVERKOCHT]

25 maart 2019 19:30 — 21:30
boekestijn
Boekestijn
Datum: 25 maart 2019 19:30 — 21:30 Lezing Ticket

29 maart is het zover: de Brexit is een feit. Het Verenigd Koninkrijk verlaat na twee jaar onderhandelen de EU. Gaan de Britten voor een harde Brexit? Of schrikken ze toch van de economische gevolgen?

Arend Jan Boekestijn neemt de keuze van de Britten onder de loep. Wat zijn de gevolgen? En wat gaan wij in Nederland ervan merken? Na lange en chaotische onderhandelingen is er straks een nieuwe relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU. Hoe ziet die eruit? En mogen de Britten daar zelf nog eens over stemmen?

Boekestijn ontleedt het complexe Brexit-dossier en legt helder uit wat we kunnen verwachten. Zakt het land weg in een politieke en economische crisis of komt het er juist sterker uit? En wat zijn de geopolitieke gevolgen voor Europa en Nederland?

Arend Jan Boekestijn is historicus verbonden aan de Universiteit Utrecht en geeft wekelijks zijn visie op de wereldpolitiek bij BNR Nieuwsradio.

Deze avond wordt geproduceerd door Haagsch College

Praktische informatie
Inloop: 19:00 uur
Avond: 19:30 - 21:30 uur (Incl. pauze met koffie en thee)

Dit evenement is uitverkocht. Goed nieuws! U kunt later deze week nog naar Het Grote Brexit College in Delft (28 maart)

Vooraf ook dineren? Koop dan direct de Chef’s Special erbij voor maar €11,50! Vanaf 18:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant. Heel toepasselijk:op het menu staat Britse Shepherd's Pie!

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: