Haagsche Bazen

11 juli 2018 19:00 — 20:30
Datum: 11 juli 2018 19:00 — 20:30 Lezing Ticket

Wat maakt topambtenaren echte leiders? En kan de top van ministeries iets leren van de voetbalwereld? Een avond over leiderschap, met o.a. KNVB-bestuurder Gijs de Jong.

Na afloop: Halve Finale met bitterballen in ons restaurant!

Gijs de Jong, secretaris-generaal van de KNVB en Janka Stoker, hoogleraar Leiderschap en organisatieverandering en Teun Meulepas, Jonge Ambtenaar van 2017, geven hun visie op leiderschap. Ook Ronnie van Diemen, Inspecteur-generaal Gezondheidszorg en Jeugd, gaat hierover in gesprek. Wat maakt iemand de perfecte aanvoerder van een team? En wat is belangrijk voor leiderschap binnen de Rijksoverheid?  

Onderzoekers van adviesbureau Berenschot leggen uit wat topambtenaren tegenwoordig moeten kunnen. Door interviews met bestuurlijke toppers uit allerlei sectoren, brachten zij in kaart wat ambtelijke leiders nodig hebben. Een avond voor iedere professional die zich verder wil ontwikkelen.

Tijdens Haagsche Bazen wordt het gelijknamige boek van adviesbureau Berenschot gepresenteerd. 31 bestuurlijke toppers uit de ambtenarij, bedrijfsleven, wetenschap en cultuursector geven daarin hun visie op leiderschap binnen de Rijksoverheid. Onder andere minister Kajsa Ollongren, burgemeester Jan van Zanen en Rabobank-topman Wiebe Draijer geven openhartig antwoord op vragen over hun persoonlijke leiderschap.

Praktische informatie:

Inloop: 18:30 uur 
Start: 19:00 uur 
Einde: 20:30 uur  

De Halve Finale is net begonnen als wij klaar zijn.. Na afloop wordt de wedstrijd dan ook uiteraard aangezet op groot scherm en kunt u de rest bekijken op groot scherm, onder het genot van een bitterbal!

Voor Poorters is deze avond gratis! 

Vooraf dineren? Nieuwspoort biedt alle bezoekers van dit evenement voor 10 euro de Chef's Special van die avond aan! Vanaf 17:00 uur bent u dan al welkom in ons restaurant.

Tickets reserveren

Het evenement is afgelopen.

Deze pagina delen: